• Batog de macrou afumat

Batog de macrou afumat

Macroul este cel mai consumat peste din Romania, si unul din cei mai consumati pesti din lume. Se gaseste in mai multe zone pe mapamond si are o importanta deosebita pentru industria pestelui. Este un peste ce traieste in bancuri fiind astfel foarte eficient.

Macroul are o aroma tipica fiind foarte suculent. Macroul afumat are un gust delicios. Carnea sa aromata şi frageda are o culoare rosie - maronie. Cantitatea de grasime din peste poate varia in functie de perioada de prindere intre 3 si 30%.

  • Afumam bucatile de macrou cu fum natural si ii adaugam condimente pentru a obtine un gust echilibrat care sa fie placut de dumneavostra.

    Peştele gras precum macroul consumat cel puţin o dată pe săptămână, poate reduce la jumătate riscul de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit unui studiu recent publicat în Annals of the Rheumatic Diseases.

    Peştele este bogat în acizi graşi omega-3 care reduc riscul bolilor de inimă şi ale arterelor, întăresc sistemul imunitar, reduc riscul cancerului de prostată şi de colon. De asemenea, peştele este bogat în vitaminele A, D, B6, B12, în minerale (iod, fluor, fosfor, cupru, seleniu, zinc) şi sărac în grăsimi saturate şi în colesterol.

    Acest produs este ambalat in folie de 1 kilogram. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

  • Ambalare Folie de 1 kilogram.
    Produsul contine:

    Macrou afumat decapitat-eviscerat, sare iodata, condimente: mustar boabe, cimbru, conservat: benzoat de sodiu, colorant natural: annatto.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Produs refrigerat ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce nu contine conservanti.

  • Salata cu macrou afumat si telina

    Pentru cei care prefera o masa usoara si hranitoare va oferim reteta unei salate delicioase de macrou afumat si telina.

    Ingrediente pentru cinci portii:
    - macrou afumat - 250 g;
    - telina - 300 g;
    - mere ionatane - 150 g;
    - ceapa - 100 g;
    - maioneza - 250 g;
    - sare si piper.

    Mod de preparare:
    Macroul afumat se taie bucatele mici. Telina se curata, se spala si se rade. Merele se curata, se spala si se rad. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Macroul, merele si ceapa se amesteca cu maioneza la care se adauga sare si piper dupa gust.

    Negro 2000 va doreste: Pofta buna!

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro