• Carne de soici, congelata

Carne de soici, congelata

Folosite in Asia si nu numai atat ca aliment cat si in scop curativ, carnea de scoici are foarte multe beneficii, astfel:

- Elimina expectoratiile;
- Au actiune directa asupra stomacului;
- Stimuleaza diureza;
- Elimina mucozitatile;
- Inmoaie tesuturile dure;
- Dezintoxica organismul;
- Imbunatatesc acuitatea vizuala;
- Imbunatatesc functionarea ficatului si a rinichilor;
- Imbunatateste starea plamanilor si a bronhiilor.

Carnea de scoica contine numeroase minerale (potasiu, fosfor si sodiu) si vitamine esentiale (retinol, tocoferol, niacina si vitamina K) corpului uman ce pot fi astfel asimiliate natural.

  • La Negro 2000, avem o deosebita grija de calitatea produselor pe care le preparam si de aceea ne aprovizionam doar din surse recunoscute international deoarece ca orice alt produs catalogat "fruct de mare" calitatea si prospetimea sunt esentiale in cazul scoicilor.

    Avand doar 112 kcal, 1.4 grame grasimi dar 23.2 grame de proteine scoicile sunt perfecte pentru a fi adaugate in alimentatia saptamanala macar de doua ori. Pentru un gust deosebit si pentru pastrarea calitatilor deosebite ale carnii de scoici recomandam dezgetarea fara apa calda si consumarea crevetilor in cel mai scurt timp posibil dupa dezghetare.

    Acest produs este ambalat in punga de 200 grame, 500 grame, 1 kilogram. Este un produs congelat si trebuie pastrat astfel: 0-5°C - 1 zi; la -6°C - 2-3 zile; la -12°C - 2 saptamani; la -18°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    ATENTIE! A nu se consuma de catre persoanele alergice la crustacee si produse pe baza de crustacee! A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact. A nu se decongela cu apa calda! A nu se recongela dupa decongelare!
  • Ambalare Punga de 200 grame, 500 grame, 1 kilogram.
    Produsul contine:

    Carne de scoici.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Produs congelat ce trebuie pastrat astfel: 0-5°C - 1 zi; la -6°C - 2-3 zile; la -12°C - 2 saptamani; la -18°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs din gama Premium ce nu contine conservanti.

  • Scoici in sos de vin cu usturoi

    Pentru cei care prefera scoicile va sugeram o reteta mediteraneeana cu scoici in sos de vin cu usturoi.

    Ingrediente:
    - 800 g scoici;
    - 4 linguri unt;
    - o ceapa mica;
    - o lingurita cimbru;
    - o cana vin alb;
    - o jumatate cana apa;
    - 4 linguri de ulei de masline;
    - 6 catei mici de usturoi curatati si spalati;
    - zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie;
    - o jumatate de legatura de patrunjel spalat;
    - sare;
    - piper proaspat macinat.

    Mod de preparare:
    Intr-o cratita puneti untul la topit cu uleiul de masline, adaugati ceapa tocata fin si usturoiul pisat. Amestecati si lasati sa se caleasca. Turnati vinul si apa, presarati cimbrul si adaugati si scoicile. Amestecati-le usor in sos si acoperiti cu un capac. Le lasati la foc mediu timp de 10-12 minute.
    Prindeti cratita de ambele toarte sau de coada si miscati-o energic stanga-dreapta. Indepartati scoicile care nu s-au deschis deloc. Presarati si sare si piper si mai lasati 3-4 minute la foc mic.
    Cand le serviti, turnati cu tot cu sosul delicios, presarati si patrunjel tocat si pregatiti-va de ospat. Luati un bol cu apa langa voi, veti manca totul cu mana. Puteti servi si cu paine prajita, perfecta pentru a savura tot sosul.

    Negro 2000 va doreste: Pofta buna!

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro