• Creveti la gratar Gastronatura - 200 g

Creveti la gratar Gastronatura - 200 g

Cu un continul caloric de 98 la 100 de grame, crevetii sunt un inlocuitor delicios si sanatos al carnii de porc sau pui. Iata cateva din beneficiile consumului de creveti:

 • - au efect antiinflamator si previn formarea de blocaje in circulatia sangelui;
 • - regularizeaza bataile inimii, prevenind stopurile cardiace;
 • - seleniul din creveti este anticancerigen (in special pentru cancerul de colon si de rect), acest element ajutand la buna functionare a celulelor care compun ADN-ul;
 • - acizii omega 3 protejeaza impotriva aparitiei bolii Alzheimer si previn imbatranirea prematura.
 • Acest produs trebuie doar incalzit pentru a fi gata de consumat.

  Acest produs este ambalat in folie de 100 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
 • Ambalare Folie de 100 grame.
  Produsul contine:

  Creveti la gratar (Hypophthalmichtys molitrix), sare iodata, zahar, condimente, conservant: benzoat de sodiu, colorant: annatto.

  Mod de pastrare:

  Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Tara de origine: Vietnam. Metoda de productie: creveti de crescatorie.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro