• File de hering afumat

File de hering afumat

Pentru tine afumam heringul cu fum natural, adaugam condimente alese pentru un gust pe masura, ii scoatem oasele cu atentie pentru a putea fi consumat in starea in care este ambalat ca tu sa savurezi acest preparat delicios

  • Afumam heringul cu fum natural apoi adaugam condimente alese pentru un gust pe masura si ii scoatem oasele pentru a putea fi consumat in starea in care este ambalat fara a mai fi necesar ca tu sa faci altceva pentru a savura acest preparat delicios.

    Heringul si familia din care face parte este cea mai importanta familie de pesti pentru economia mondiala fiind deasemenea si cea mai numeroasa. Heringul contine proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. Spre deosebite de acestea proteinele din carnea de vita sunt absorbite doar cel mult 43%. Daca se consuma zilnic o mica cantitate de hering cu putina sare se imbunatatesc functiile ficatului, vezicii biliare si pancreasului.

    Heringul contine grasimi nesaturate care sunt mai utile decat grasimile animale saturate. De asemenea, carnea acestui peste este o importanta sursa de complex de vitamine B12, A, PP si D. Ficatul pestelui este bogat in vitamina D si A. Uleiul de peste este mai eficient de 5 ori decat uleiul vegetal, el ajuta la reducerea cantitatii de colesterol din sange. Studiile recente au aratat ca lipsa de omega-3 poate avea legatura cu aparitia unor boli – ateroscleroza, artrita reumatoida sau cancerul.

    Acest produs este ambalat in folie de 150 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
  • Ambalare Folie de 150 grame.
    Produsul contine:

    File de hering afumat, sare iodata, condimente: mustar boabe, cimbru, conservant: benzoat de sodiu, colorant natural: annatto.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro