• File de macrou afumat, condimentat

File de macrou afumat, condimentat

Pentru tine afumam macroul cu fum natural, adaugam condimente alese pentru un gust pe masura, ii scoatem oasele cu atentie pentru a putea fi consumat in starea in care este ambalat ca tu sa savurezi acest preparat delicios

  • Afumam macroul cu fum natural apoi adaugam condimente alese pentru un gust pe masura si ii scoatem oasele pentru a putea fi consumat in starea in care este ambalat fara a mai fi necesar ca tu sa faci altceva pentru a savura acest preparat delicios.

    Macroul este cel mai consumat peste din Romania, si unul din cei mai consumati pesti din lume. Se gaseste in mai multe zone pe mapamond si are o importanta deosebita pentru industria pestelui. Este un peste ce traieste in bancuri fiind astfel foarte eficient. La Negro 2000, avem o deosebita grija de calitatea produselor pe care le preparam si de aceea ne aprovizionam doar din surse recunoscute international.

    Avand pentru 100 grame circa 250 kcal, 11.9 grame grasimi dar 18,7 grame de proteine macroul este un peste foarte bun pentru alimentatia oricui dar in deosebi a tinerilor si copiilor. In plus macroul contine sodiu, potasiu, calciu si magneziu dar si vitamine cum ar fi A, B1, B2 si D. Ca orice peste, macroul este bogat în Omega 3, acizi grasi care sunt buni pentru inima si sistemul circulator. Combinatia de legume proaspete impreuna cu savoarea macroului afumat au creat o salata speciala si sanatoasa plina de vitamine si minerale.

    Acest produs este ambalat in folie de 140 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
  • Ambalare Folie de 140 grame.
    Produsul contine:

    File de macrou afumat, sare iodata, condimente: mustar boabe, cimbru, conservat: benzoat de sodiu, colorant natural: annatto.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Tara de origine: UK. Metoda de productie: capturat in ocean. Zona de captura FAO27 (Oceanul Atlantic de Nord-Est). Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro