• File de somon la gratar cu legume Gastronatura

File de somon la gratar cu legume Gastronatura

Crescut direct in apele reci ale oceanului Atlantic, somonul de acvacultura este pescuit, selectionat, atent preparat si afumat dupa o reteta clasica scandinava, ce va aduce savoarea unui gust unic.

Nobletea somonului este binecunoscuta, fiind de asemenea demonstrat stiintific ca acizii Omega 3 si Omega 6 regasiti in somon, au un rol esential in prevenirea si reducerea bolilor de inima fiind in acelasi timp si o sursa excelenta de proteine. Deasemenea in carnea de somon mai exista si alte bunatati esentiale unei vieti sanatoase (cifrele sunt pentru 100 g carne somon) ca triptofanul, un aminoacid esential care stimuleaza productia de serotonina (96% din necesarul zinic) si vitamina D, care mentine normal nivelul de calciu si de fosfor din organism (94% din necesarul zilnic) plus alte minerale si vitamine ca seleniul, proteinele, vitamina B3 (niacina), vitamina B12 (cobalamina), fosforul, magneziul si vitamina B6 (piridoxina).

  • Un produs delicios marca Negro 2000, care este usor de consumat pentru ca necesita doar incalzire dupa scoaterea din ambalaj. De gust si calitate ne-am ocupat noi, luand un somon norvegian pe care l-am decapitat si eviscerat pentru ca tu sa primesti doar ce este bun din acest somon delicios si sanatos. Dupa ce a fost pus la gratar i s-au adaugat legume si condimente, astfel incat tu nu mai trebuie decat sa il incalzesti si sa consumi o portie de sanatate.

    Acest produs este ambalat in folie de 180 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
  • Ambalare Folie de 200 grame.
    Produsul contine:

    Somon de Atlantic (Salmo salar), legume (50%) in proportie variabila (cartofi, morcovi, varza Bruxelles), sare, zahar, condimente.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Tara de origine: Norvegia. Metoda de productie: somon de crescatorie.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro