• File de somon la gratar Gastronatura - 200 g

File de somon la gratar Gastronatura - 200 g

Crescut direct in apele reci ale oceanului Atlantic, somonul de acvacultura este pescuit, selectionat, atent preparat si afumat dupa o reteta clasica scandinava, ce va aduce savoarea unui gust unic.

Nobletea somonului este binecunoscuta, fiind de asemenea demonstrat stiintific ca acizii Omega 3 si Omega 6 regasiti in somon, au un rol esential in prevenirea si reducerea bolilor de inima fiind in acelasi timp si o sursa excelenta de proteine. Deasemenea in carnea de somon mai exista si alte bunatati esentiale unei vieti sanatoase (cifrele sunt pentru 100 g carne somon) ca triptofanul, un aminoacid esential care stimuleaza productia de serotonina (96% din necesarul zinic) si vitamina D, care mentine normal nivelul de calciu si de fosfor din organism (94% din necesarul zilnic) plus alte minerale si vitamine ca seleniul, proteinele, vitamina B3 (niacina), vitamina B12 (cobalamina), fosforul, magneziul si vitamina B6 (piridoxina).

  • Un produs delicios marca Negro 2000, care este usor de consumat pentru ca necesita doar incalzire dupa scoaterea din ambalaj. De gust si calitate ne-am ocupat noi, luand un somon norvegian pe care l-am decapitat si eviscerat pentru ca tu sa primesti doar ce este bun din acest somon delicios si sanatos. Dupa ce a fost pus la gratar i s-au adaugat condimente, astfel incat tu nu mai trebuie decat sa il incalzesti si sa consumi o portie de sanatate.

    Acest produs este ambalat in folie de 200 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
  • Ambalare Folie de 200 grame.
    Produsul contine:

    File de fitofag afumat (Hypophthalmichtys molitrix), sare iodata, zahar, condimente, conservant: benzoat de sodiu, colorant: annatto.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Tara de origine: Bulgaria. Metoda de productie: fitofag de crescatorie.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro