• Icre stiuca

Icre stiuca

Va oferim in gama noastra de produse icre nepreparate pentru a le pregati asa cum doriti. Le-am adaugat doar sare si conservanti pentru a rezista cat mai bine pe traseul parcurs pana la dumneavostra.

 • In orice bucatarie rafinata sau sanatoasa icrele au locul lor bine stabilit. Iar nutritionistii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare intr-un meniu echilibrat alaturi de preparatele din peste.

  Icrele au un continut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu si mai ales de fosfor indispensabile unei alimentatii sanatoase.

  Iar stiuca este considerat unul din cei mai sanatosi pesti, avand un efect benefic asupra creierului avand proprietati anti-stres. Contine atat vitamine precum retinol, niacina, acid ascorbic, piridoxina, tiamina si riboflavina precum si minerale: postasiu, calciu si fosfor.

  Acest produs este ambalat in recipiente de 50 grame, 100 grame, 200 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 0-4°C.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare Recipiente de 50 grame, 100 grame, 200 grame.
  Produsul contine:

  Icre stiuca, sare iodata maxim 10%, gelifianti: guma guar, guma xantan, conservanti: acid asorbic, benzoat de sodiu.

  Mod de pastrare:

  Produs ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro