Import - Export Negro 2000 S.R.L.

#

Importam materie prima din tari cu traditie in domeniul pescuitului pentru a oferi clientilor nostri produse de calitate superioara si am ajuns astfel sa fim prima alegere a consumatorilor de preparate din peste si icre din Romania de acum 15 ani.

In ceea ce priveste exportul, compania noastra am reusit sa obtinem in anul 2007 autorizatia veterinara pentru schimburi intracomunitare, ceea ce ne-a ajutat sa incheiem parteneriate cu clienti din tari precum Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Cipru si Austria. Ceea ce aduce un plus de valoare pentru imaginea noastra externa este detinerea celor certificarilor recunoscute la nivel international inclusiv autorizarea sanitara veterinara pentru schimburi intracomunitare.

Compania noastra este dispusa la colaborari cu companii din Romania si din strainatate, motiv pentru care Negro2000 isi extinde in permanenta gama de produse, fiind pregatita sa satisfaca cele mai exigente cereri din partea partenerilor de afaceri.

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro