• Inele de calamar congelate

Inele de calamar congelate

Calamarul contine fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavina.

Calamarii se pescuiesc in marile din sud ale tarilor asiatice: Japonia, Vietnam, China, etc. Cei folositi in alimentatie au dimensiuni mici. Ei se disting de alte fructe de mare, printre altele si prin modul foarte rapid de preparare. In caz contrar, carnea poate deveni foarte tare.

  • La Negro 2000, avem o deosebita grija de calitatea produselor pe care le preparam si de aceea ne aprovizionam doar din surse recunoscute international deoarece ca orice alt produs catalogat "fruct de mare" calitatea si prospetimea sunt esentiale in cazul calamarilor.

    Calmarul este o molusca cefalopoda, asemanatoare sepiei. Are corpul alungit, tubular, un cap bine definit inconjurat de 8 brate si 2 tentacule folosite la prinderea prazii. Diferenta intre brate si tentacule este data de ventuze – tentaculele au ventuze pe toata lungimea lor.

    Acest produs este ambalat in punga de 200 grame, 500 grame, 1 kilogram. Este un produs congelat si trebuie pastrat astfel: 0-5°C - 1 zi; la -6°C - 2-3 zile; la -12°C - 2 saptamani; la -18°C pana la data inscriptionata pe eticheta. Pentru un gust deosebit recomandam dezgetarea fara apa calda si consumarea crevetilor in cel mai scurt timp posibil dupa dezghetare.

    ATENTIE! A nu se consuma de catre persoanele alergice la moluste si produse pe baza de moluste! A nu se decongela cu apa calda! A nu se recongela dupa decongelare!
  • Ambalare

    Punga de 200 grame, 500 grame, 1 kilogram.

    Produsul contine:

    Inele de calamar.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Produs congelat ce trebuie pastrat astfel: 0-5°C - 1 zi; la -6°C - 2-3 zile; la -12°C - 2 saptamani; la -18°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs din gama Premium ce nu contine conservanti.

  • calamar cu orez salbatic

    Pentru cei care prefera fructele de mare va recomandam o reteta foarte sanatoasa si populara in spatiul mediteraneean, care pastreaza toate calitatile acestui produs: calamar cu orez salbatic.

    Ingrediente:
    - 500 grame de inele de calamar;
    - 300 g orez salbatic;
    - 4 rosii;
    - o lamaie;
    - ulei de masline;
    - otet de mere;
    - 1 foaie de dafin;
    - busuioc, preferabil proaspat;
    - 1 legatura de patrunjel;
    - sare;
    - piper proaspat macinat.

    Mod de preparare:
    Calamarul se spala, se taie inele si se pune intr-un castron. Se toarna deasupra otet si apa, se presara sare si piper, se adauga foaia de dafin si se lasa zece minute. Se pune apa la fiert si se adauga un varf de cutit cu sare.
    Se scot inelele din marinata, se introduc in apa si se fierb sapte minute. Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se prajesc inelele trei minute, apoi se scot cu o paleta si se asaza pe o farfurie.
    Orezul se caleste timp de cinci minute in ulei incins, se adauga sare si piper, apoi se toarna apa rece cat sa-l depaseasca cu doua degete si se lasa sa fiarba.
    Rosiile se curata de coaja, se paseaza si se fierb impreuna cu putin ulei, sare si piper.
    Se serveste totul fierbinte, presarat cu patrunjel tocat si busuioc proaspat. Se orneaza cu lamaia taiata felii.

    Negro 2000 va doreste: Pofta buna!

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro