• Macrou afumat D/E

Macrou afumat D/E (decapitat si eviscerat)

Macroul este cel mai consumat peste din Romania, si unul din cei mai consumati pesti din lume. Se gaseste in mai multe zone pe mapamond si are o importanta deosebita pentru industria pestelui. Este un peste ce traieste in bancuri fiind astfel foarte eficient.

Macroul are o aroma tipica fiind foarte suculent. Macroul afumat are un gust delicios. Carnea sa aromata şi frageda are o culoare rosie - maronie. Cantitatea de grasime din peste poate varia in functie de perioada de prindere intre 3 si 30%.

  • La Negro 2000, avem o deosebita grija de calitatea produselor pe care le preparam si de aceea ne aprovizionam doar din surse recunoscute international.

    Avand pentru 100 grame circa 250 kcal, 11.9 grame grasimi dar 18,7 grame de proteine macroul este un peste foarte bun pentru alimentatia oricui dar in deosebi a tinerilor si copiilor. In plus macroul contine sodiu, potasiu, calciu si magneziu dar si vitamine cum ar fi A, B1, B2 si D. Ca orice peste, macroul este bogat în Omega 3, acizi grasi care sunt buni pentru inima si sistemul circulator.

    Acest produs este ambalat in punga de 200 grame, 500 grame, 1 kilogram. Este un produs congelat si trebuie pastrat astfel: 0-5°C - 1 zi; la -6°C - 2-3 zile; la -12°C - 2 saptamani; la -18°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

  • Ambalare Folie de 1 kilogram.
    Produsul contine:

    Macrou decapitat-evisecrat, sare iodata, conservant: benzoat de sodiu.

    Mod de pastrare:

    Ambalat in vid. Produs refrigerat ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce nu contine conservanti.

  • Salata cu macrou afumat si telina

    Pentru cei care prefera o masa usoara si hranitoare va oferim reteta unei salate delicioase de macrou afumat si telina.

    Ingrediente pentru cinci portii:
    - macrou afumat - 250 g;
    - telina - 300 g;
    - mere ionatane - 150 g;
    - ceapa - 100 g;
    - maioneza - 250 g;
    - sare si piper.

    Mod de preparare:
    Macroul afumat se taie bucatele mici. Telina se curata, se spala si se rade. Merele se curata, se spala si se rad. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Macroul, merele si ceapa se amesteca cu maioneza la care se adauga sare si piper dupa gust.

    Negro 2000 va doreste: Pofta buna!

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro