• Macrou marinat cu legume

Macrou marinat cu legume

Specialistii nostri au ales un amestec de legume si condimente care sa se potriveasca perfect cu macroul pentru a va oferi un produs care sa fie cel putin la nivelul asteptarilor dumneavostra.

 • Specialistii nostri au ales un amestec de legume si condimente care sa se potriveasca perfect cu macroul pentru a va oferi un produs care sa fie cel putin la nivelul asteptarilor dumneavostra.

  Macroul este cel mai consumat peste din Romania, si unul din cei mai consumati pesti din lume. Se gaseste in mai multe zone pe mapamond si are o importanta deosebita pentru industria pestelui. Este un peste ce traieste in bancuri fiind astfel foarte eficient. La Negro 2000, avem o deosebita grija de calitatea produselor pe care le preparam si de aceea ne aprovizionam doar din surse recunoscute international.

  Avand pentru 100 grame circa 250 kcal, 11.9 grame grasimi dar 18,7 grame de proteine macroul este un peste foarte bun pentru alimentatia oricui dar in deosebi a tinerilor si copiilor. In plus macroul contine sodiu, potasiu, calciu si magneziu dar si vitamine cum ar fi A, B1, B2 si D. Ca orice peste, macroul este bogat în Omega 3, acizi grasi care sunt buni pentru inima si sistemul circulator.

  Acest produs este ambalat in cutii de 375 grame, 500 grame, 900 grame, 1200 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
 • Ambalare Cutii de 375 grame, 500 grame, 900 grame, 1200 grame.
  Produsul contine:

  Macrou marinat, apa, ceapa, morcov, sare iodata, zahar, miere, condimente: coriandru, ienibahar, foi de dafin, conservant: benzoat de sodiu, acidifiant: acid acetic.

  Mod de pastrare:

  Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro