• Pastrama de crap afumat

Pastrama de crap afumat

Pentru tine afumam crapul cu fum natural, adaugam condimente alese pentru un gust pe masura, ii scoatem oasele cu atentie pentru a putea fi consumat in starea in care este ambalat.

 • Afumam macroul cu fum natural apoi adaugam condimente alese pentru un gust pe masura si ii scoatem oasele pentru a putea fi consumat in starea in care este ambalat fara a mai fi necesar ca tu sa faci altceva pentru a savura acest preparat delicios.

  Crapul este considerat unul din cei mai sanatosi pesti, avand un efect benefic asupra sistemului imunitar. Contine atat vitamine precum retinol, niacina, acid ascorbic, piridoxina, tiamina si riboflavina cat si minerale: zinc, fier si fosfor.

  Acest produs este ambalat in folie de 150 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste si mustar. Poate contine urme de oase.
 • Ambalare Folie de 150 grame.
  Produsul contine:

  File de crap afumat, sare, condimente in proportie variabila (ardei rosu, usturoi, cimbru), conservant: bezoat de sodiu.

  Mod de pastrare:

  Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro