• Salata cu hering si legume

Salata cu hering si legume

In ultimii ani oamenii de stiinta au laudat tot mai mult heringul, avand in vedere ca substantele continute de acest peste ne ajuta sa ramanem mai sanatosi si mai rezistenti in fata bolilor.

  • Am creat o salata hranitoare in care am combinat heringul cu legume asortate pentru ca dumneavostra sa puteti profita de toate elementele nutritive din aceste ingrediente, peste care am adaugat maioneza pentru un gust desavarsit.

    Heringul si familia din care face parte este cea mai importanta familie de pesti pentru economia mondiala fiind deasemenea si cea mai numeroasa.

    Heringul contine proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. Spre deosebite de acestea proteinele din carnea de vita sunt absorbite doar cel mult 43%. Daca se consuma zilnic o mica cantitate de hering cu putina sare se imbunatatesc functiile ficatului, vezicii biliare si pancreasului.

    Heringul contine grasimi nesaturate care sunt mai utile decat grasimile animale saturate. De asemenea, carnea acestui peste este o importanta sursa de complex de vitamine B12, A, PP si D. Ficatul pestelui este bogat in vitamina D si A.

    Uleiul de peste este mai eficient de 5 ori decat uleiul vegetal, el ajuta la reducerea cantitatii de colesterol din sange. Studiile recente au aratat ca lipsa de omega-3 poate avea legatura cu aparitia unor boli – ateroscleroza, artrita reumatoida sau cancerul.

    Carnea de hering nu trebuie sa fie consumata cu multa sare deoarece poate creste tensiunea arteriala si poate duce la aparitia unor boli de rinichi, sarea in exces nu este sanatoasa pentru organism.

    Acest produs este ambalat in cutii de 150 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine urme de oase. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

  • Ambalare Cutii de 150 grame.
    Produsul contine:

    Hering 35%, legume 20% in proportie variabila (ceapa, morov, castraveti, ardei), maioneza (ulei vegetal, apa, otet din vin, mustar, sare, zahar, praf de ou, agenti gelatinizanti: guma guar, guma xantan, colorant: beta caroten), conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric (sare de lamaie).

    Mod de pastrare:

    Produs ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro