• Salata de cruditati cu somon

Salata de cruditati cu somon

Salata de cruditati este una dintre cele mai sanatoase salate si am adaugat somon pentru a aduce un aport de nutrienti esentiali pentru o dieta echilibrata si maioneza pentru a crea un gust special.

  • Crescut direct in apele reci ale oceanului Atlantic, somonul de acvacultura este pescuit, selectionat, atent preparat pentru ca salata de cruditati sa fie perfecta la gust si sa pastreze calitatile bine cunoscute ale somonului.

    Nobletea somonului este binecunoscuta, fiind de asemenea demonstrat stiintific ca acizii Omega 3 si Omega 6 regasiti in somon, au un rol esential in prevenirea si reducerea bolilor de inima fiind in acelasi timp si o sursa excelenta de proteine. Deasemenea in carnea de somon mai exista si alte bunatati esentiale unei vieti sanatoase (cifrele sunt pentru 100 g carne somon) ca triptofanul, un aminoacid esential care stimuleaza productia de serotonina (96% din necesarul zinic) si vitamina D, care mentine normal nivelul de calciu si de fosfor din organism (94% din necesarul zilnic) plus alte minerale si vitamine ca seleniul, proteinele, vitamina B3 (niacina), vitamina B12 (cobalamina), fosforul, magneziul si vitamina B6 (piridoxina).

    Acest produs este ambalat in cutii de 150 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0-4°C.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

  • Ambalare Cutii de 150 grame.
    Produsul contine:

    Legume 40% in proportie variabila (varza, morov, telina), maioneza (ulei vegetal, apa, otet din vin, mustar, sare, zahar, praf de ou, agenti gelatinizanti: guma guar, guma xantan, colorant: beta caroten), somon afumat 20% (somon, fum natural), conservanti: benzoat de sodiu, acid asorbic, acidifiant: acid citric (sare de lamaie).

    Mod de pastrare:

    Produs ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro