Salata de icre crap cu ceapa romaneasca

Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Ne straduim sa adaugam cat mai putini aditivi pentru a nu modifica gustul si aspectul salatei noastre si pentru a crea senzatia unei salate facute ca acasa.

 • In aceasta salata creata folosind retete traditionale romanesti am crescut semnificativ procentul de ceapa si icre pentru ca fiecare dumicat sa iti aduca aminte de copilarie.

  Acest produs este ambalat in cutii de 300 grame. Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare Cutii de 300 grame.
  Produsul contine:

  Ulei vegetal, apa, icre de tarama 14%, ceapa 5%, sare, agent gelatinizant: guma xantan, conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric (sare de lamaie), colorant natural: carmin.

  Mod de pastrare:

  Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro