Salata icre cu masline

Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Pestele afumat si maslinele aduce un plus de savoare iar ceapa echilibreaza consistenta acesteia. Ne straduim sa adaugam cat mai putini aditivi pentru a nu modifica gustul si aspectul salatei noastre si pentru a crea senzatia unei salate facute ca acasa.

 • Gandita ca o salata mai usoara, de vara dupa retete mediteraneene aceasta salata combina gustul delicat al icrelor cu gustul puternic al maslinelor grecesti, imbinand in acelasi timp calitatile nutritive atat ale icrelor cat si ale maslinelor.

  Acest produs este ambalat in cutii de 75 grame si de 140 grame.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare Cutii de 75 grame si de 140 grame.
  Produsul contine:

  Ulei vegetal, apa, icre de tarama 11%, masline 3%, peste afumat (macrou, fum natural), ceapa, sare, agenti gelatinizanti: guma guar, guma xantan, conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric (sare de lamaie).

  Mod de pastrare:

  Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro