Salata de icre cu sos de smantana si macrou afumat

Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Macroul afumat aduce un plus de savoare iar smantana si legumele creaza o consistenta mai usoara.

 • Am adaugat macroul afumat pentru un plus de savoare iar smantana si legumele pentru a crea o consistenta mai usoara special gandita pentru ca aceasta salata sa fie o gustare usoara de seara.

  Acest produs este ambalat in cutii de 75 grame. Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare Cutii de 75 grame.
  Produsul contine:

  Ulei vegetal, apa, icre tarama minim 11%, sos smantana (praf smantana, praf iaurt) minim 5%, peste afumat 2% (macrou, fum natural), ceapa, lapte praf, agent gelatinizant: guma xantan, E1442, conservanti: acid asorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric (sare de lamaie).

  Mod de pastrare:

  Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro