• Salata de icre de crap si stiuca

Salata de icre de crap Extra Quality

Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Pesmetul si mierea aduc un plus de savoare iar ceapa echilibreaza consistenta acesteia. In aceasta salata amestecul de peste 24% de icre si pesmetul obtinut din paine prajita si macinata ajuta la obtinerea uneia din cele mai savuroase salate de icre de crap.

 • In orice bucatarie rafinata sau sanatoasa icrele au locul lor bine stabilit. Iar nutritionistii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare intr-un meniu echilibrat alaturi de preparatele din peste.

  Icrele au un continut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu si mai ales de fosfor indispensabile unei alimentatii sanatoase.

  Iar crapul este considerat unul din cei mai sanatosi pesti, avand un efect benefic asupra sistemului imunitar. Contine atat vitamine precum retinol, niacina, acid ascorbic, piridoxina, tiamina si riboflavina precum si minerale: zinc, fier si fosfor.

  Acest produs este ambalat in borcane de 185 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare Borcane de 185 grame.
  Produsul contine:

  Ulei vegetal, icre crap 24%, apa, icre de tarama, zeama de lamaie, miere, pesmet (produs din paine prajita si macinata), ceapa, otet, conservant: acid sorbic.

  Mod de pastrare:

  Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro