• Salata de icre de hering

Salata de icre hering

Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Pesmetul si mierea aduc un plus de savoare iar ceapa echilibreaza consistenta acesteia. Ne straduim sa adaugam cat mai putini aditivi pentru a nu modifica gustul si aspectul salatei noastre si pentru a crea senzatia unei salate facute ca acasa.

In ultimii ani oamenii de stiinta au laudat tot mai mult heringul, avand in vedere ca substantele continute de acest peste ne ajuta sa ramanem mai sanatosi si mai rezistenti in fata bolilor.

  • In orice bucatarie rafinata sau sanatoasa icrele au locul lor bine stabilit. Iar nutritionistii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare intr-un meniu echilibrat alaturi de preparatele din peste.

    Icrele au un continut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu si mai ales de fosfor indispensabile unei alimentatii sanatoase.

    Heringul si familia din care face parte este cea mai importanta familie de pesti pentru economia mondiala fiind deasemenea si cea mai numeroasa.

    Heringul contine proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. Spre deosebite de acestea proteinele din carnea de vita sunt absorbite doar cel mult 43%. Daca se consuma zilnic o mica cantitate de hering cu putina sare se imbunatatesc functiile ficatului, vezicii biliare si pancreasului.

    Heringul contine grasimi nesaturate care sunt mai utile decat grasimile animale saturate. De asemenea, carnea acestui peste este o importanta sursa de complex de vitamine B12, A, PP si D. Ficatul pestelui este bogat in vitamina D si A.

    Acest produs este ambalat in borcane de 185 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 8 grade Celsius.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

  • Ambalare Borcane de 185 grame.
    Produsul contine:

    Ulei vegetal, icre crap 24%, apa, icre de tarama, zeama de lamaie, miere, pesmet (produs din paine prajita si macinata), ceapa, otet, conservant: acid sorbic.

    Mod de pastrare:

    Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro