• Salata de icre frantuzeasca

Salata de icre frantuzeasca

In orice bucatarie rafinata sau sanatoasa icrele au locul lor bine stabilit. Iar nutritionistii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare intr-un meniu echilibrat alaturi de preparatele din peste.

Dupa caviar cele mai bune si mai gustoase icre sunt considerate cele de cod si somon, pe care Negro 2000 le foloseste cu generozitate in acest produs.

 • Aceasta salata are o reteta speciala, care denota rafinamentul specific bucatariei frantuzesti. Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Pesmentul si mierea aduc un plus de savoare iar ceapa si otetul echilibreaza consistenta acesteia.

  Icrele au un continut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu si mai ales de fosfor. Ne straduim sa adaugam cat mai putini aditivi necesari insa pentru ca un produs preparat sa reziste dar nu suficient incat sa modifice gustul si aspectul salatei noastre si pentru a crea senzatia unei salate facute ca acasa.

  Acest produs este ambalat in borcane de 100 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare: Borcane de 100 de grame.
  Produsul contine:

  Ulei vegetal, icre de cod 24%, icre tarama, apa, otet, miere, pesmet (produs din paine prajita si macinata), ceapa, conservant, acid asorbic, colorant: carmin.

  Mod de pastrare:

  Ambalat in vid. Produs refrigerat ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro