Salata icre hering cu somon

Am adaugat icrelor ingrediente in proportiile ideale pentru a obtine o salata de icre de cea mai buna calitate. Somonul afumat aduce un plus de savoare iar ceapa echilibreaza consistenta acesteia. Ne straduim sa adaugam cat mai putini aditivi pentru a nu modifica gustul si aspectul salatei noastre si pentru a crea senzatia unei salate facute ca acasa.

  • In orice bucatarie rafinata sau sanatoasa icrele au locul lor bine stabilit. Iar nutritionistii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare intr-un meniu echilibrat alaturi de preparatele din peste. Icrele au un continut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu si mai ales de fosfor indispensabile unei alimentatii sanatoase.

    Nobletea somonului este binecunoscuta, fiind de asemenea demonstrat stiintific ca acizii Omega 3 si Omega 6 regasiti in somon, au un rol esential in prevenirea si reducerea bolilor de inima fiind in acelasi timp si o sursa excelenta de proteine. Deasemenea in carnea de somon mai exista si alte bunatati esentiale unei vieti sanatoase (cifrele sunt pentru 100 g carne somon) ca triptofanul, un aminoacid esential care stimuleaza productia de serotonina (96% din necesarul zinic) si vitamina D, care mentine normal nivelul de calciu si de fosfor din organism (94% din necesarul zilnic) plus alte minerale si vitamine ca seleniul, proteinele, vitamina B3 (niacina), vitamina B12 (cobalamina), fosforul, magneziul si vitamina B6 (piridoxina).

    Acest produs este ambalat in cutii de 200 grame. Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

  • Ambalare Cutii de 200 grame.
    Produsul contine:

    Ulei vegetal, apa, icre de tarama 8%, somon afumat 5% (somon, fum natural), icre de hering 3%, sare, ceapa, lapte praf, agenti gelatinizanti: guma guar, guma xantan, conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu, acidifiant: acid citric (sare de lamaie).

    Mod de pastrare:

    Produs ce trebuie pastrat la 0-8°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

    Produsul respecta:

    Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

    Informatii suplimentare:

    Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro