• Salata orientala cu macrou afumat

Salata orientala cu macrou afumat

O altfel de salata orientala care are un gust deosebit datorita macroului afumat. Ingredientele alese si proportiile acestora ne ajuta sa va oferim inca o salata care sa va surprinda papilele gustative.

 • Macroul este cel mai consumat peste din Romania, si unul din cei mai consumati pesti din lume. Se gaseste in mai multe zone pe mapamond si are o importanta deosebita pentru industria pestelui. Este un peste ce traieste in bancuri fiind astfel foarte eficient.

  La Negro 2000, avem o deosebita grija de calitatea produselor pe care le preparam si de aceea ne aprovizionam doar din surse recunoscute international.

  Avand pentru 100 grame circa 250 kcal, 11.9 grame grasimi dar 18,7 grame de proteine macroul este un peste foarte bun pentru alimentatia oricui dar in deosebi a tinerilor si copiilor. In plus macroul contine sodiu, potasiu, calciu si magneziu dar si vitamine cum ar fi A, B1, B2 si D. Ca orice peste, macroul este bogat în Omega 3, acizi grasi care sunt buni pentru inima si sistemul circulator. Acestea sunt motivele pentru care am adus un plus de savoare retetei traditionale de salata orientala adaugant macroul afumat.

  Acest produs este ambalat in cutii de 150 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.

 • Ambalare Cutii de 150 grame.
  Produsul contine:

  Legume 40% in proportie variabila (castraveti, ceapa, cartofi), macrou afumat 30% (macrou, fum natural), maioneza (ulei vegetal, apa, otet din vin, mustar, sare, zahar, praf de ou, agenti gelatinizanti: guma guar, guma xantan, colorant: beta caroten), conservanti: benzoat de sodiu, acid asorbic, acidifiant: acid citric (sare de lamaie).

  Mod de pastrare:

  Produs ce trebuie pastrat la 0-4°C pana la data inscriptionata pe eticheta.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Produs ce contine o cantitate minima de conservanti.

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro