Raspunsul Ministerului Mediului la anunţul public privind dezbaterea publică SC NEGRO 2000 SRL

Raspunsul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor prin Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi cu numarul 8137/22.09.2016 catre Negro 2000 S.R.L. se gaseste in copie scanata, pentru descarcare in linkul de mai jos acesta (descarca).

Publicul interesat poate vizualiza proiectului acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi şoseaua Chiciu, nr. 2, jud. Călăraşi, tel. 0242315035, fax 0242311926.

Anunţ public privind dezbaterea publică SC NEGRO 2000 SRL

SC NEGRO 2000 SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, care integrează concluziile studiului de evaluare adecvată (după caz), şi a raportului de securitate (după caz) pentru proiectul RECONVERSIE PLANTAŢIE POMICOLĂ ŞI ÎNFIINŢARE UNITATE CONDIŢIONARE ŞI DEPOZITARE CĂTINĂ propus a fi amplasat în sat Buciumeni, oraş Budeşti, judeţul Călăraşi.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul poate fi consultat la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi şoseaua Chiciu, nr.2, jud. Călăraşi, tel. 0242315035, fax 0242311926 în zilele de luni-vineri 9-13 cât şi la următoarea adresă de internet www.apmcl.anpm.ro şi la sediul SC NEGRO 2000 SRL din Bucureşti, Bdul. Metalurgiei 126, sector 4.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului şi a raportului de securitate (după caz) va avea loc la APM Călăraşi, şoseaua Chiciu, nr. 2, jud. Călăraşi în data de 20.09.2016, începând cu orele 14.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi şoseaua Chiciu, nr. 2, jud. Călăraşi, tel. 0242315035, fax 0242311926, până la data de 20.09.2014 (data dezbateri publice).

#

Somonul este alimentul minune care ne ajută să ne menţinem silueta intactă, să ne păstram starea de sănătate şi, totodată, menţine starea de saţietate pentru o perioadă cât mai îndelungată, fiind recomandabil atât pentru masa de prânz, cât şi pentru cea de seară.

Probabil că ai auzit o mulţime de lucruri despre acizii graşi omega-3 si despre cât de buni sunt aceştia pentru inimă. Specialiştii sunt atât de încântaţi de aceşti acizi pe care organismul nostru nu îi poate produce de unul singur, încât recomanda includerea somonului în dieta noastră, de cel puţin 2 ori pe săptămână.

Intregul articol poate fi citit aici...

#

Icrele sunt alimente nu doar extrem de gustoase, ci au si o valoare alimentara ridicata, aducand o multime de beneficii organismului nostru. Au un continut ridicat de vitamina A, acid folic, dar mai ales de fosfor. Tocmai de aceea, specialistii in nutritie recomanda, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, sa includem icrele in meniul nostru!

Icrele sunt foarte sarace in tesuturi, ceea ce le face sa fie extrem de usor de digerat. In plus, prin continutul lot ridicat de nutrienti valorosi, sunt benefice organismului uman.

Consumul de icre devenit obicei alimentar, datorita continutului de substante nutritive, poate proteja organismul uman de multiple afectiuni cum ar fi: afectiuni ale inimii, Alzheimer, cancer, depresie, artrita, imbatranirea pielii...

Intregul articol poate fi citit aici...

Spotul de 30 de secunde creat pentru promovarea gamei premium a NEGRO 2000 - promotie 3+1.

Spotul de 15 de secunde creat pentru promovarea gamei de grilluri Negro 2000.

Spotul de 15 de secunde creat pentru promovarea gamei de salate premium.

Spotul de 30 de secunde creat pentru promovarea gamei premium a NEGRO 2000.

#

Icrele sunt extrem de gustoase, avand o valoare alimentara ridicata si aducand o multime de beneficii organismului nostru. Au un continut ridicat de vitamina A, acid folic, dar mai ales de fosfor. Tcomai de aceea, specialistii in nutritie ne recomanda, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, sa includem icrele in meniul nostru!

Icrele sunt foarte sarace in tesuturi, ceea ce le face sa fie extrem de usor de digerat. In plus, prin continutul lot ridicat de nutrienti valorosi, sunt benefice organismului uman.

Contin o multime de vitamine (D, B12, retinol, acid ascorbic, niacina si riboflavina), dar si minerale precum zinc, fosfor si potasiu.

Intregul articol poate fi citit aici...

#

Pentru a ne putea bucura intotdeauna de o silueta armonioasa, dar si o stare perfecta de sanatate, este extrem de important sa acordam o grija deosebita alimentatie noastre de zi cu zi. Specialistii in nutritie ne recomanda astfel consumarea scoicilor de doua ori pe saptmana. Si pentru ca ele fac parte din grupa de alimente ce trebuie intotdeauna sa provina dintr-o sursa sigura, cu brand-ul 100% romanesc Negro 2000 nu veti da niciodata gres!

Intregul articol poate fi citit aici...

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro