• Trunchi de macrou la gratar cu legume Gastronatura

Trunchi de macrou la gratar cu legume Gastronatura

 • Un produs delicios marca Negro 2000, care este usor de consumat pentru ca necesita doar incalzire dupa scoaterea din ambalaj. De gust si calitate ne-am ocupat noi, luand un macrou capturat in apele reci ale Oceanului Atlantic pe care l-am decapitat si eviscerat pentru ca tu sa primesti doar ce este bun din acest macrou delicios. Dupa ce a fost prajit i s-au adaugat legume si condimente, astfel incat tu nu mai trebuie decat sa il incalzesti si sa consumi o portie de sanatate.

  Acest produs este ambalat in folie de 180 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
 • Ambalare Folie de 180 grame.
  Produsul contine:

  Macrou decapitat-eviscerat (Scomber scomburus), legume (45,45%) in proportie variabila (cartofi, morcovi, varza Bruxelles), sare, zahar, condimente.

  Mod de pastrare:

  Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Tara de origine: UK. Metoda de productie: capturat in ocean. Zona de captura FAO27 (Oceanul Atlantic de Nord-Est).

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro