• Trunchi de macrou la gratar Gastronatura - 180 g

Trunchi de macrou la gratar Gastronatura - 180 g

Macroul este cel mai consumat peste din Romania, si unul din cei mai consumati pesti din lume. Se gaseste in mai multe zone pe mapamond si are o importanta deosebita pentru industria pestelui. Este un peste ce traieste in bancuri fiind astfel foarte eficient.

Macroul are o aroma tipica fiind foarte suculent. Carnea sa aromata şi frageda are o culoare rosie - maronie. Cantitatea de grasime din peste poate varia in functie de perioada de prindere intre 3 si 30%.

 • Macroul pescuit in apele reci ale Oceanului Atlantic fiind eviscerat si decapitat inainte de a fi pus pe gratar, fara conservanti pentru a ajunge direct la tine. Tot ce trebuie sa faci este sa incalzesti produsul dupa scoaterea din ambalaj.

  Acest produs este ambalat in folie de 180 grame. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  ATENTIE! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la peste sau condimentele folosite. Poate contine resturi de oase. A nu se perfora ambalajul. Produsul este valabil pana la data afisata, cu conditia pastrarii ambalajului intact.
 • Ambalare Folie de 180 grame.
  Produsul contine:

  File de fitofag afumat (Hypophthalmichtys molitrix), sare iodata, zahar, condimente, conservant: benzoat de sodiu, colorant: annatto.

  Mod de pastrare:

  Ambalat in vid. Este un produs refrigerat si trebuie pastrat la temperaturi de 0 - 4 grade Celsius.

  Produsul respecta:

  Standardele de calitate si siguranta alimentului HACCP, FSSC 22000-2011 (unica companie din domeniu certificata in Romania), ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005.

  Informatii suplimentare:

  Tara de origine: UK. Metoda de productie: capturat in ocean. Zona de captura FAO27 (Oceanul Atlantic de Nord-Est).

Va mai recomandam:

Despre noi

#

NEGRO 2000 S.R.L. este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 si are ca domeniu de activitate prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste. Produce si ofera clientilor sai o gama asortata de salate de icre, icre sarate nepreparate, specialitati de peste afumat, peste marinat si salate de peste, ambalate individual, utilizand marci comerciale proprii sau sub alte marci.

Adresa: Blvd. Metalurgiei, Nr. 136, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 460 26 36
E-mail: office @ negro2000.ro