Bruschete cu somon

Ce ne recomandă?

Echipa Negro 2000 S.R.L. este o echipă cu experiență, fiind in afacerile cu peste inca din 1993 si una din firmele de renume si traditie din Romania.

În afară de experiența de peste 26 de ani, suntem recomandați chiar de clienții noștri, fiind de 21 ani compania din domeniul în care activam cu cea mai mare cotă de piață. Avem peste 3000 de clienți de la companii internationale cum sunt Metro Cash & Carry Romania, Selgros Cash & Carry, Carrefour, Cora, Profi, Columbus Operational, Kaufland Romania, Mega Image la micile afaceri de cartier care se bazează pe calitatea produselor Negro 2000 S.R.L.

Experiență de peste 26 de ani în domeniu

Lideri în industrie de 21 ani

Raport excelent calitate/preț

Clienți satisfăcuți și relații de lungă durată

Cine suntem

Suntem o companie privata cu capital 100% romanesc ce și-a început activitatea in 1993 și se ocupa cu prelucrarea și conservarea peștelui și a produselor din peste. Obținerea brevetului de invenție având ca obiect – “instalație și flux tehnologic de obținere a caviarului artificial, produs alimentar fabricat din produse naturale” a fost cu adevarat începutul povestii companiei noastre. Oferim clienților noștri o gamă diversificata de salate de icre, icre sărate nepreparate, specialități de peste afumat, peste marinat și salate de peste, ambalate in mai multe variante de gramaj sub marca „NEGRO 2000”.

Negro 2000 S.R.L. este încă din 1999 lider de piață ca cifră de afaceri în domeniul produselor de pește și tendința este de creștere continuă. Meritele ne-au fost recunoscute prin acordarea locului I in topul national al firmelor private din Romania și obținerea diplomei de excelenta „European Union Standards” care poartă semnătura fostului președinte, Andrea Bonetti.

Suntem lideri de piață cu o cota de 60% pentru salatele de icre și un portofoliu de peste 2.000 de clienți din toate regiunile țării. Pentru a mentine acest nivel avem contracte cu retelele de hyper si supermarket-uri la nivel national: Metro Cash & Carry Romania, Carrefour, Selgros, Cora, Auchan, Kaufland, Billa, Mega Image, Penny Market, Penny XXL, Profi. In afara acestora distribuim produse si catre magazine alimentare mai mici, intreg sistemul de comercializare al produselor noastre oferindu-ne un contact optim cu clientii nostri.

Activitatea este sustinuta de cei aproape 250 de angajati ai companiei si de o flota de peste 70 de masini care ofera conditiile necesare transportului produselor noastre. Ceea ce ne propunem este sa imbunatatim continuu produsele noastre, sa le promovam si sa le comercializam pe piete externe din Uniunea Europeana si nu numai.

Vă invităm să ne scrieți la vanzari@negro2000.ro pentru comenzi noi și alte detalii legate de produsele companiei noastre

Meniu
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Solicită eliminarea datelor

Close

Cerere generală PDO