1. Acasă
  2. Import/export

Import/export

Import/export

Importam materie prima din tari cu tradiție in domeniul pescuitului pentru a oferi clienților noștri produse de calitate superioara și am ajuns astfel sa fim prima alegere a consumatorilor de preparate din peste și icre din România.

In ceea ce privește exportul, compania noastră a reușit să obțină in anul 2007 autorizația veterinara pentru schimburi intracomunitare, ceea ce ne-a ajutat sa încheiem parteneriate cu clienți din țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Cipru, Austria, Bulgaria, Ungaria, Belgia, Franța, Irlanda și Suedia. Ceea ce aduce un plus de valoare pentru imaginea noastră externă este deținerea certificărilor recunoscute la nivel international inclusiv autorizarea sanitara veterinara pentru schimburi intracomunitare.

Compania noastra este dispusa la colaborari cu companii din Romania si din strainatate, motiv pentru care Negro2000 isi extinde in permanenta gama de produse, fiind pregatita sa satisfaca cele mai exigente cereri din partea partenerilor de afaceri.

Meniu
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Solicită eliminarea datelor

Close

Cerere generală PDO