1. Acasă
  2. Sănătate în fiecare farfurie

Sănătate în fiecare farfurie

Consumul de peste devenit obicei alimentar, datorita continutului de substante nutritive, poate proteja organismul uman de multiple afectiuni cum ar fi:

Afectiuni ale inimii (atac de cord, ritm cardiac anormal, coagularea sangelui) – beneficiile se datoreaza scaderii nivelului trigliceridelor din sange;

Alzheimer – acizii grasi polinesaturati gasiti in peste previne deteriorarea celulelor nervoase in timp si presiunea mare a sangelui si ajuta in privinta puterii de concentrare;

Cancer – diferite studii de speicalitate au demonstrat ca cei care nu mananca peste se expun la un risc de pana la trei ori mai mare de a face cancer de prostata in comparatie cu cei care mananca in cantitati mari sau moderate. Fructele de mare contin si seleniu care are propietatea de a lupta impotriva aparitiei cancerului;

Depresie – se poate diminua efectele acesteia prin consumul de peste, fiindca acizii grasi omega 3 cresc nivelul serotoninei de la nivelul creierului;

Artrita – uleiurile din peste reduc inflamatiile din organism cum ar fi artrita reumatoida;

Îmbatranirea pielii – o dieta bazata pe peste poate diminua ridurile aparute datorita varstei.

Creveti cu noodles si legume
Meniu
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Solicită eliminarea datelor

Close

Cerere generală PDO