Icre sărate hering 80g
Heringul și familia din care face parte este cea mai importanta familie de pești pentru economia mondiala fiind deasemenea și cea mai numeroasa.
Informații suplimentare
Ingrediente | Icre hering, sare 14%, agenti gelatinizanti (gelatina de peste, guma guar, guma xantan), conservanti (acid sorbic, benzoat de sodiu). |
---|---|
Greutate | 80g |
Păstrare | 0-4°C până la data inscripționată pe etichetă |
Standarde | HACCP, FSSC 22000-2011, ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005 |
Vă oferim din gama noastră de produse icre nepreparate de hering pentru a le pregăti așa cum doriți.
În orice bucătărie rafinată sau sănătoasă icrele au locul lor bine stabilit. Nutriționiștii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare într-un meniu echilibrat alături de preparatele din pește.
Icrele au un conținut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu și mai ales de fosfor indispensabile unei alimentații sănătoase.
Heringul conține proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. Spre deosebite de acestea proteinele din carnea de vita sunt absorbite doar cel mult 43%. Daca se consuma zilnic o mica cantitate de hering cu putina sare se imbunatatesc functiile ficatului, vezicii biliare si pancreasului.
Heringul conține grăsimi nesaturate care sunt mai utile decât grăsimile animale saturate. De asemenea, carnea acestui peste este o importantă sursă de complex de vitamine B12, A, PP și D. Ficatul peștelui este bogat in vitamina D și A.
Uleiul de peste este mai eficient de 5 ori decât uleiul vegetal, el ajuta la reducerea cantității de colesterol din sânge. Studiile recente au arătat că lipsa de omega-3 poate avea legătura cu apariția unor boli – ateroscleroza, artrita reumatoida sau cancerul.
Atenție! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la pește sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afișată pe ambalaj cu condiția respectării indicațiilor de conservare.