Salată cu icre de hering și ceapă 140g
Știuca și icrele ei sunt foarte căutate datorita gustului deosebit și a calităților anti-stress precum și a conținutului relativ ridicat de vitamine și minerale.
Informații suplimentare
Ingrediente | ulei vegetal de rapita (Romania si UE), apa, icre tarama (9%), icre hering (2%), sare, ceapa (2%) (din UE si din afara UE), macrou afumat (Romania): macrou, fum natural; pesmet (faina de grau, sare, drojdie); agenti gelatinizanti: guma de guar, guma de xantan; conservanti: acid sorbic, benzoat de sodiu; acidifiant: acid citric, aroma. |
---|---|
Greutate | 140g |
Păstrare | 0-4°C până la data inscripționată pe etichetă |
Standarde | HACCP, FSSC 22000-2011, ISO 9001-2008, ISO-14001-2005, SR-EN-ISO-22000-2005 |
În orice bucătărie rafinată sau sănătoasă icrele au locul lor bine stabilit. Nutriționiștii moderni le-au inclus pe lista alimentelor necesare într-un meniu echilibrat alături de preparatele din pește.
Icrele au un conținut ridicat de vitamina A, de acid folic, de potasiu și mai ales de fosfor indispensabile unei alimentații sănătoase.
Uleiul de peste este mai eficient de 5 ori decât uleiul vegetal, el ajuta la reducerea cantității de colesterol din sânge. Studiile recente au arătat că lipsa de omega-3 poate avea legătura cu apariția unor boli – ateroscleroza, artrita reumatoida sau cancerul.
Atenție! Acest produs nu trebuie consumat de persoanele alergice la pește sau condimentele folosite. Produsul este valabil pana la data afișată pe ambalaj cu condiția respectării indicațiilor de conservare.